Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
    Извън града със жената 6-100 ,без жената 8-100
    И аз съм така Само в София 225км с 20л нафта.
    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Само София- час пик сутрин към работа, час пик вечер след работа 30 литра нафта 450км със спукан маркуч на турбото По колонка 6.6. Борда показва 6.2
      156 SW sigpic 1,9 JTD

Comment

• Сливен-София, само по магистрала със скорост 130-140км/ч ми даде разход 13/100 газ
        sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

• Тези дни 478 км с 40 литра бенз,70-80 км са градско,но вчера се поправих,98 км с 15 литра бенз,Благоевград-София.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan84 Покажи съобщение
            Сливен-София, само по магистрала със скорост 130-140км/ч ми даде разход 13/100 газ
            Не е ли множко колега?
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата
            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Е аз пък днес направих София - магистралата до Дупница - на ляво до Бобов дол - от там "през баиро" , през Радомир до Перник - там малко това-онова и по магистралата пак в София-145км-10лв метан. Доволен съм , не мога да се оплача.
              Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

• Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
                Е аз пък днес направих София - магистралата до Дупница - на ляво до Бобов дол - от там "през баиро" , през Радомир до Перник - там малко това-онова и по магистралата пак в София-145км-10лв метан. Доволен съм , не мога да се оплача.
                Товa зa мотор 1.8 е мечтaн рaзгод...евaлa, но тоя метaн достa скaпвa двигaтеля, инaче всичко друго е 6+ уникaлен рaзход зa пaри....

Comment

• Първоначално публикувано от Lyubo Покажи съобщение
                  Не е ли множко колега?
                  И аз така мисля...
                  sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

• Общо - 483км
                    София-Ихтиман-Пазарджик-Пловдив-Равнища
                    Равнища -Пловдив-София
                    Това за два дни!

Извънградско - 352км от тях:
                    магистрала - 160км - скорост 120-130км/ч
                    планинско - 35км - скорост 20-30-40км/ч
                    извънградско - 157км - скорост 90-100км/ч
                    Градско - 131км

LPG - 28,2l+24,5l=52,7l

Смесен разход излиза близо 11l/100km LPG!
                    Last edited by Friday; d.m.y г., 11:16.
                    Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Моята Алфа Умрело 156 2ка Туин Скрап в града ми дава 12,5-13/100 газ, когато я карам по-внимателно ....НО разхода на гориво не ми е основния разход на тая кола.. и на предишната 1.8ца също! Като сметнеш и поддръжката едно 2000лв годишно за 20000км, са си още едни 10лв на 100км ....... не знам късмета ли ми е такъв или какво, но от 5 години карам 156ци и до сега не е минавало и година без да се наложи някакъв основен ремонт, я на глава, я на окачване, я на нещо друго ..но си ги Обичам ..луда работа!
                      Last edited by veselinvp; d.m.y г., 10:30.

Comment

• Първоначално публикувано от veselinvp Покажи съобщение
                        Моята Алфа Умрело 156 2ка Туин Скрап в града ми дава 12,5-13/100 газ, когато я карам по-внимателно ....НО разхода на гориво не ми е основния разход на тая кола.. и на предишната 1.8ца също! Като сметнеш и поддръжката едно 2000лв годишно за 20000км, са си още едни 10лв на 100км ....... не знам късмета ли ми е такъв или какво, но от 5 години карам 156ци и до сега не е минавало и година без да се наложи някакъв основен ремонт, я на глава, я на окачване, я на нещо друго ..но си ги Обичам ..луда работа!
                        Е квa е тaя aлфa? Добре, че моятa не е тaкa, инaк до сегa дa съм фaлирaл.....

Comment

• Непонятно за мен със затоплянето на времето разходът ми се вдигна до 7,8л/100км. Да се надяваме да е моментно влияние на по-агресивно каране?!?!? От скоро съм и с 6-степенна кутия. Следващото зареждане ще засека отново, ще споделя има ли положителна разлика в разхода. За сега само удоволствието от по-подредените 3та, 4та и 5та предавка
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                            Непонятно за мен със затоплянето на времето разходът ми се вдигна до 7,8л/100км. Да се надяваме да е моментно влияние на по-агресивно каране?!?!? От скоро съм и с 6-степенна кутия. Следващото зареждане ще засека отново, ще споделя има ли положителна разлика в разхода. За сега само удоволствието от по-подредените 3та, 4та и 5та предавка
                            От кутията е да знаеш Ама непряко - следствие на употребата на десния педал. При мене беше същата работа. В началото като сложих 6-степенната кутия, там където преди карах със 100, след това карах със 130 без да се усещам, щото съм свикнал да се ориентирам по звука на двигателя След време, като й свикнах, нещата си дойдоха на мястото и разходът ми спадна с около 0,5 л
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Благоевград - София и обратно + градско София 80 км , общо 290км - 30лв. blue power

Comment

• Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
                                Благоевград - София и обратно + градско София 80 км , общо 290км - 30лв. blue power
                                София-Благоевград са към 180-190 км,плюс 80 км градско у Софето са 260-270 км.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X